Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Vlinder kinderlampen

Vlinder kinderlampen

Haal de zomersfeer naar de kinderkamer

De zomer is onze favoriete tijd van het jaar. Het zonnetje straalt en we genieten van de natuur. We zien de vogels, de libelles, de kikkers en niet te vergeten de vlinders met hun prachtige kleuren. Dit zomergevoel zouden we willen vasthouden. Helaas kan dit niet in ons landje.

Wat we wel kunnen doen is die zomersfeer in huis te halen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de babykamer of kinderkamer inrichten met vlinderaccessoires. Kleinlicht heeft daarom een gevarieerd assortiment van prachtige vlinder kinderlampen geselecteerd.

Kinderkamer inrichten met een vlinder kinderlamp

Wij houden van de zomer! In de zomer gaan we de natuur in en kunnen wij weer ongegeneerd vitamine D opvangen. De winters in Nederland zijn immers lang! Toch wil je ook in die winters nog een beetje dat zomergevoel ervaren. Vlinderaccessoires in huis zijn bij uitstek geschikt om dit gevoel op te roepen.

Wie geniet er namelijk niet in de zomer van die prachtige gekleurde rondfladderende diertjes? Dit zomer gevoel creëer je bijvoorbeeld in de babykamer of kinderkamer die je inricht met mooie vlinderspullen zoals: vlinderstickers, poster van vlinders, een vlinderdekbed en natuurlijk vlinderlampen. Vlinder kinderlampen zijn vertederend voor jou als volwassene als voor je baby of kind.