Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Verlichting kinderkamers in de media; persbericht over Kleinlicht.nl

Persbericht over Kleinlicht: http://www.nieuwsbank.nl/inp/2011/12/21/G002.htm

persbericht kleinlicht.nl

Inhoud van het persbericht:

Nieuwe webwinkel voor kinderkamerverlichting met videobeelden

Veldhoven, 20111221 — De Veldhovense familie De Rooij is een webwinkel voor kinderkamerverlichting gestart. De webwinkel heet www.kleinlicht.nl en biedt een uitgebreide keuze aan mooie, warme, design en tot de verbeelding sprekende lampen. Verschillende lampen zijn alleen bij Kleinlicht te koop en worden speciaal vanuit Frankrijk en Engeland geïmporteerd. www.kleinlicht.nl is de enige webwinkel, die filmpjes van de lampen online heeft gezet. Zo kun je thuis al zien hoe de lamp er uit ziet bij daglicht en ‘s avonds als de lamp aan is. www.kleinlicht.nl is de enige webwinkel in kinderverlichting die deze service biedt.

Categorieën kinderlampen

Kleinlicht heeft haar lampen overzichtelijk verdeeld in categorieën: hanglampen, wandlampen, disneylampen en exclusieve lampen. In het assortiment van Kleinlicht vind je lampen in de meest uiteenlopende en prachtige materialen zoals stoffenlampen van katoen en organza, rijstlampen en kunststoflampen.

Advies voor baby- en kinderkamerlampen

Naast de verkoop van lampen biedt de webwinkel ook allerlei adviezen die je helpen om een babykamer, kinderkamer of tienerkamer in te richten. Je vindt er ook informatie over veiligheidsaspecten van kinderkamerverlichting en over spaar-, led- en halogeenlampen.

Op de nieuwspagina van www.kleinlicht.nl lees je alles over de laatste trends in kinderkamer verlichting.