Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Tip: schoolbordverf op de babykamer of kinderkamer met lijsten

Een babykamerwand of kinderkamerwand kun je verfraaien door de wand te verven met schoolbordverf. Wie herinnert zich niet de schoolborden waar je je vroeger lekker kon uitleven door met krijtjes leuke tekeningen te maken of leuke teksten op te schrijven?

Schoolbordverf voor de kinderkamer

Traditioneel is schoolbordverf natuurlijk zwart. Zwart is natuurlijk een kleur die bij alle kleuren en stijlen past. Het is chic, stoer en puur tegelijkertijd en geeft je interieur karakter. Maar schoolbordverf is ook te koop in diverse andere kleuren dan zwart, zodat jezelf kunt kiezen, mogelijk in overleg met je zoon of dochter welke kleur er op de muur komt.

schoolbordmuur met lijstjes

Als de verf op de muur is aangebracht kun je de hele wand gebruiken als een groot schoolbord. Een ander idee is om diverse lijsten op de muur te bevestigen en in die lijsten tekeningen te maken of om daar teksten in te schrijven. Kun je zelf niet goed tekenen, maak of koop dan leuke sjablonen of vraag een vriend of vriendin met tekengaven, om iets moois op de wand van de babykamer of kinderkamer te maken.

Schoolbordverf en magneetverf op de kinderkamer

Als je naast het krijten op de muur ook nog mooie foto’s op wil, dan kun je kiezen voor een combinatie van schoolbordverf én magneetverf. Breng eerst enkele lagen magneetverf aan en daarna pas de bordverf.

voorbeeldwand bordverf