Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Samenwerking Kleinlicht.nl met Activiteitencentrum SWZ

Activiteitencentrum Eindhoven (AC Eindhoven) biedt dagbesteding aan kwetsbare burgers binnen Eindhoven en regio Eindhoven. AC Eindhoven is onderdeel van SWZ. SWZ ondersteunt mensen met een (lichamelijke of meervoudige) beperking of (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) in alle fasen van hun leven. Cliënten van AC Eindhoven worden bij de activiteiten en zorg ondersteund door een team van professionele (activiteiten-)begeleiders.

Activiteitencentrum Eindhoven biedt een breed aanbod aan activiteiten, zoals bijvoorbeeld: houtbewerken, tekenen en schilderen en kaarsenmakerij. Producten die worden vervaardigd zijn van een hoogwaardige kwaliteit en doen niet onder voor industriële producten die bij andere bedrijven worden vervaardigd.

Kleinlicht.nl is een samenwerking aangegaan met het AC Eindhoven. Dit betekent dat Kleinlicht.nl producten laat vervaardigen door het AC, die worden verkocht in de webwinkel. Hierdoor kunnen de cliënten zinvolle en leuke opdrachten uitvoeren op het AC, die hen waardering opleveren, ontvangt SWZ vergoedingen voor diverse kosten en kan Kleinlicht.nl tegen een aantrekkelijke prijs leuke producten aanbieden aan haar klanten.

Bij de producten die afkomstig zijn van het AC wordt ter informatie van de klant vermeld: AC SWZ.

De eerste producten die afkomstig zijn van het AC zijn de vier leuke lammetjes kapstokken en twee vlaggetjes voor de baby-of kinderkamer.