Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

De Robot Trend in babykamers en kinderkamers

Alhoewel de uil nog steeds hoog genoteerd staat als symbool op geboortekaartjes, baby- en kinderkamer accessoires zoals lakentjes, stickers, kussens, behang en babykamerverlichting en kinderkamerverlichting is er in 2013 een nieuwe trend zichtbaar geworden die hard bezig is om de baby- en kinderkamers te veroveren: de robots.

robotbabykamer
Robot kinderkamers

Het publiek en de media pikt de robot zeer snel en goed op. In collecties van diverse ontwerpers van geboortekaartjes is een grote keuze te vinden aan kaartjes met robotprints. Ook in babykamers en kinderkamers verschijnen de robotjes steeds vaker.

Een scala aan accessoires zijn er inmiddels te verkrijgen om dit thema uit te werken:
robot dekbedovertrekken, robot stickers, robot behang, robot kussens.
Nog even wat achtergrondinformatie over de robot.

robotkamer met dekbed kleinlicht.nl

Robot achtergrond

Het woord robot is afgeleid van woord robota, een Tsjechisch woord, dat “werk” of “verplichte arbeid” betekent. Het woord robot kwam voor het eerst voor in het toneelstuk R.U.R (Rossum’s Universele Robots,1920) van de Tsjechische schrijver Karel Čapek.

Wij kennen kennen robots echter uit de stripboeken zoals de bij ouderen bekende stripheld “ Archie de man van staal en films als Robocop, A.I., Terminator en de Androide Data uit Star Trek of de Robots C-3-3PO en R@-D2 uit de Star Wars-cyclus. De robots in deze films beschikken over een lichaam dat overeenkomt met het lichaam van een mens (meestal gemaakt uit metaal), en hebben hoge mate van (kunstmatige) intelligentie. Mogelijk maakt dit hun huidige populariteit bij kinderen en hun ouders duidelijk.

Robot kinderlampen

Als er zoveel accessoires bestaan om de kinderkamers en babykamers in te richten met robot accessoires dan mag natuurlijk de robot kinderlamp niet ontbreken. Kleinlicht.nl heeft dan ook een zeer goed bij het robot thema passende robot kinderkamerlamp in het assortiment. De Hanglamp Robot met Sterren. Klik hier om deze robot lamp te bestellen.