Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Over het zeer trendy merk “Little Dutch”, bij Kleinlicht.nl

Over het zeer trendy merk “Little Dutch”, bij Kleinlicht.nl

Little Dutch kinderlampenLittle Dutch is net als Kleinlicht een relatief nog jong nieuw label op de markt van baby- en kinderkameraccessoires. Het bedrijf opereert vanuit Pijnacker bij Delft en is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een toonaangevende partij op de overvolle baby- en kinderproducten markt.

Samenwerking met Little Dutch

Little Dutch was het eerste label, waarmee Kleinlicht.nl een samenwerking is aan gegaan. Little Dutch presenteert zich als een sprankelend label, met een uitgebreid assortiment van kleurrijke accessoires. Menige baby -en  kinderkamer is inmiddels door de Little Dutch producten veranderd in een kinder paleisje. Het doel van Little Dutch is om voor ieder kind een fijne slaap- en speelplek te creëren. De bijzondere ontwerpen van de Little Dutch lampen worden gekenmerkt door mooie materialen en kleurrijke dessins. Vele baby- en kinderkamer lampen van Little Dutch zijn voorzien van leuke dieren of andere figuren, die oplichten als de lamp aangaat. Deze zogenaamde silhouet lampen worden veel besteld. Dat baby’s en oudere kinderen dit geweldig vinden, spreekt voor zich.

 

Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding

Bij Little Dutch kan worden gesproken over een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding van de Little Dutch lampen. Little Dutch opereert vanuit een grote passie en liefde voor het vak van ontwerpen en produceren. De lampen van Little Dutch worden in eigen beheer ontworpen en worden gegarandeerd kinderarbeid vrij geproduceerd. De gebruikte foto’s op hun folders en posters zijn van kinderen van de eigen familie- en kennissenkring van de leiding en medewerkers van dit bedrijf.

Vernieuwend assortiment en uitstekende service

Het assortiment van Little Dutch wordt regelmatig vernieuwd met mooie nieuwe producten. Als laatste dient te worden vermeld dat Little Dutch een hoge servicegraad heeft, daarbij opererend van uit een eerlijke en no-nonsense mentaliteit. Zowel voor ons als web winkelier als voor jou als consument is dit een fijn idee.