Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Beren kinderlampen: Berenlampen voor de babykamer of kinderkamer

De beer heeft  een bijzondere aantrekkingskracht op zowel kinderen als volwassenen. Deze aantrekkingskracht maakt dat beren voor komen in vele kinderboeken, in films, als knuffeldieren; bijv. de teddybeer, als borduurpatronen, op posters, als boekensteun, als prints op vele producten, in kinderliedjes (ik zag 2 beren….etc.)  en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. De beer wordt daarbij meestal getypeerd als een goedaardige persoonlijkheid, waarbij ook slimheid en ondeugendheid hoort, met een tikkeltje luiheid. Dit verklaart ook zijn populariteit bij kinderen.

teddybeer met meisje

Velen kennen de belevenissen van Yogi de Beer in het Yellowstonepark. En wie is niet opgegroeid met beertje Winnie de Pooh, de Disney creatie, die nog steeds wereldwijd  een grote aantrekkingskracht heeft op kinderen en hun vaders en moeders. Als je klikt op deze link: http://www.mibepa.info/bb/ned/bb000.htm, dan kom je nog veel meer bekende en minder bekende beren tegen.

Babykamer met beermotief

Nog steeds worden vele babykamers en kinderkamers ingericht in een beren thema of met enkele accessoires van beren. Wie kent niet de grote teddybeer op een babykamer of de lieve kleine beren op een stoel of op een plateau bij de commode. En hoe vertederend is het lieve lakentje met beertjes motief in de wieg  van de baby?

Kinderlamp beer of babylamp beer

Natuurlijk zijn er naast vele beertjes accessoires ook babylampen en kinderlampen met beertjes motieven te verkrijgen. En Kleinlicht zou Kleinlicht niet zijn als ze  ook niet enkele mooie en leuke beren kinderlampen of beren babylampen in het assortiment zou hebben. Alle baby- en kinderlampen van Kleinlicht kun je hier bekijken: