Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

Ons verhaal

Wie zijn wij?
Laat ik mijzelf even voorstellen: ik ben Ans de Rooij en ik ben samen met mijn zoon Daniël in 2011 gestart met Kleinlicht.nl


Sfeervolle lampen voor kinderen van iedere leeftijd

Met Kleinlicht willen wij er voor zorgen, dat iedere baby of ieder kind zich prettig voelt in zijn of haar kamer. Goede en sfeervolle verlichting levert hier aan een grote bijdrage. Je kindje speelt en slaapt lekkerder in een ruimte waarin hij of zij zich thuisvoelt. Daarom bieden wij je een gevarieerd assortiment kinder- en babykamer verlichting.


Adres

We zijn gevestigd in Veldhoven.
Buizerd 158
5508KC Veldhoven
+31 (6) 45 49 56 45
+31 (0) 40 – 78 78 984


Een webwinkel in kinderkamerverlichting?

Vaak krijgen we de vraag, als we vertellen dat we een webwinkel in baby- en kinderkamerverlichting runnen: “Hoe ben je daar op gekomen, een webwinkel in kinderkamerverlichting?”
Het antwoord is heel kort: we ontdekten dat lampen speciaalzaken en bouwmarkten nauwelijks een assortiment kinderkamer en babykamer lampen aanbieden. Een webwinkel met deze artikelen zou dus zeker een toegevoegde waarde kunnen hebben. Dit werd bevestigd door een gedegen marktonderzoek. Ook werd bevestigd dat mensen er geen probleem mee hadden, om een lamp online te kopen, zonder de lamp gezien en gevoeld te hebben.

 

Onderscheidend assortiment, duidelijk over levertijden

De droom van een eigen webshop werd werkelijkheid in 2011. Met de productkennis over lampen van Ans en de marketing kennis van Daniël, willen we Kleinlicht van A-Z tot een succes maken. Zo willen we ons profileren; onderscheidend wat betreft ons aanbod en presentatie, een zeer goede service leveren en transparant zijn over voorraden, levertijden en producten. Niet na een betaling horen dat er een levertijd is van twee tot drie weken. Bij ons zijn de levertijden verschillend, maar we proberen daar altijd duidelijk over te zijn op onze site. Bij ieder artikel staat wanneer je je bestelling kunt verwachten. Gaat het dan nooit eens mis bij ons? Jazeker ook bij ons worden fouten gemaakt of ontstaan er situaties die buiten onze invloedssfeer liggen. We proberen hier eerlijk en duidelijk over te zijn en zoeken dan samen met onze klant naar een passende oplossing.

 

Groei en crisis
In de economische crisis een webshop starten is een hele uitdaging, maar na een lange opstartfase, vele tips en hulp van andere bij de optimalisatie en nieuwe samenwerkingen, zijn we uitgegroeid tot een zeer gezonde webwinkel, met klanten in Nederland en België en soms ook in Duitsland. Ook ziekenhuizen hebben bij ons lampen besteld voor hun kinderafdeling. Wij vinden het ook erg leuk dat interieur stylisten regelmatig onze lampen opnemen in het interieurplan, dat ze maken voor hun klanten.

 

Exclusieve lampen
De lampen van Kleinlicht komen van leveranciers uit o.a. Nederland, Engeland en Frankrijk. Vele daarvan zijn alleen bij ons te koop. We hebben zelf ook lampen laten ontwerpen en die in ons assortiment opgenomen, zoals voetballampen en een hockeylamp. Naast de verkoop van lampen, lees je ook allerlei adviezen en trends over het inrichten van een baby-, kinder- of tienerkamer.

 

Uitbreiding assortiment
Ons assortiment is de afgelopen jaren verder uitgebreid met een grote collectie muurstickers en leuke accessoires. In een ruimte zoals de slaapkamer wil je sfeer creëren om jezelf happy te voelen. Een goede verlichting en leuke accessoires kunnen hier voor zorgen. Voor de baby- of kinderkamer is dat nog belangrijker. Je kindje speelt en slaapt lekkerder in een ruimte waarin hij of zij zich thuis voelt. We willen hier graag een bijdrage aan leveren!