Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Onderzoek bij ouders naar kinderlampen voor de babykamer of kinderkamer

Kleinlicht.nl heeft eerder een representatief onderzoek laten uitvoeren onder bijna 1000 ouders met als doel inzicht te krijgen in het aankoopgedrag van ouders bij het kopen van een babykamerlamp of kinderkamerlamp.

report klantenonderzoek kleinlicht.nl

Specifiek wilden wij in beeld  krijgen of er bereidheid bestaat  bij ouders om babykamerlampen via een webwinkel aan te schaffen. Na een positief antwoord op deze vraag, wilden we ook graag weten welke eisen ouders dan stellen aan die babykamer lampen.

Ook wilde wij weten wat ouders verwachten van de levertijd van een kinderlamp nadat er een bestelling is gedaan. Bijna 75% gaf als antwoord dat men zeer zeker bereid was om lampen voor babykamer(s) via een webshop te kopen. Ruim 70% gaf aan graag themalampen te willen zien in het assortiment van de rubriek lampen babykamer of lampen kinderkamer.

Het antwoord op de levertijd toonde een gevarieerd beeld: 40% gaf aan twee dagen, 27% drie dagen, 22% een week, 9,5% een dag en 1,5% langer dan 1 week.

Sommige ouders willen ook langer wachten op het lampje babykamer of kinderkamer van hun dromen.

Bij Kleinlicht vind je altijd de juiste informatie bij iedere lamp omtrent de levertijd. Veel lampen hebben we op voorraad, op sommige zit een levertijd. Klik hier om al onze babylampen en kinderlampen te zien met de levertijden.