Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Nu ook muurstickers te bestellen bij Kleinlicht

Muurstickers zijn momenteel veel gekochte en trendy accessoires op baby-, kinder- en tienerkamers.

Kleinlicht heeft daarom ook een muursticker lijn aan het assortiment toegevoegd. Exclusieve muurstickers voor een betaalbare prijs en van een hoge kwaliteit.

Muursticker Bosvriendjes

De populariteit van muurstickers, ook wel wandstickers genoemd komt niet alleen omdat ze eenvoudig aan te brengen zijn en ook relatief goedkoop zijn in aanschaf.
Belangrijker nog is dat je met muurstickers heel snel een geweldige sfeer kunt creëren afgestemd op het thema of de inrichting van de kamer.

Er zijn prachtige ontwerpen te verkrijgen. Kleinlicht heeft een exclusief assortiment samengesteld van prachtige ontwerpen, die ook nog eens betaalbaar zijn. Zo hebben we muurstickers met dieren figuren zoals uilen, vlinders, vosjesvogels en apen. Maar ook stickers met bloemen, bomen en gras motieven.

Wat te denken van deze meetlat of krijtbord stickers met alle dagen van de week, die als een agenda kan worden gebruikt.

Muursticker Krijtbord Agenda

Onze muurstickers kunnen op verschillende ondergronden worden geplakt en zijn voorzien van een duidelijke instructie, hoe ze moeten worden geplakt op de wand. Bekijk hier de hele collectie muurstickers.