Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Leuke kinderlampen

Leuke Kinderlampen

Hoewel alle lampen gemaakt zijn om licht te geven, en er vele soorten lampen zijn, zijn niet alle lampen leuk. Wat nu een leuke kinderlamp is, is zeer persoonlijk. Wat jij mooi vindt, vindt een andere niet mooi of mogelijk zelfs lelijk. Daarnaast kan zelfs een mooie lamp niet staan in een bepaalde inrichting. Als je een kroonluchter ophangt in een stoere junglekamer dan zal dit toch wat vreemd ogen. Toch zijn mooi en passend subjectieve begrippen zijn. Ga daarom uit van jezelf en je kindje. Jullie zijn bepalend. Wat jullie mooi vinden, daar gaat het om.

Diverse categorieën lampen voor de kinderkamer

Baby- en kinderlampen kun je indelen in vele categorieën. Hierbij een poging om deze categorieën te benoemen. Dit is gemakkelijk voor jou als je zoekende bent naar die ene kinderlamp.
De meeste winkels maken gebruik van de categorieën (soorten) die voorkomen in deze lijst:

Hanglampen, wandlampen, plafondlampen (plafonniëres), bureaulampen, tafellampen, staande lampen, vloerlampen, bedlampjes, nachtlampjes, klemlampjes, bedleeslampjes.

Verder onderscheid vind je nog in de volgende categorieën: jongens kamerlampen (jongenslampen), meisjes kamerlampen (meisjeslampen), kroonluchters, Disney lampen, lampen met merknamen, rijstlampen(papier), dierenlampen,  sportlampen, kunststof lampen.

Nieuwe trendy collecties

Als webwinkel in baby- en kinderkamer verlichting zijn we steeds weer op zoek naar nieuwe lampen voor onze collectie. We willen ons daarbij graag steeds onderscheiden door ook lampen op te nemen in ons assortiment, die echt uniek zijn in Nederland. We doen dit door telkens weer op zoek te gaan in binnen- en buitenland, totdat wij die lamp tegenkomen waarvan we kunnen zeggen, dat is iets voor Kleinlicht. Dat is nu een leuke kinderlamp. We kijken daarbij naar originaliteit, prijs en naar kwaliteit. Dat dit wordt gewaardeerd door onze klanten blijkt uit de vele verkopen van juist die lampen. Goede voorbeelden hiervan zijn de vlinder lampen en de vliegtuig lampen.