Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Kinderlamp voor de babykamer die inspeelt op de uiltjestrend

Een trend die nog steeds niet op zijn eind is in 2013, de uiltjes! Ze blijven helemaal in!

Zowel voor wat betreft de geboortekaartjes met afbeeldingen van uiltjes als accessoires voor babykamers en natuurlijk ook kinderkamers.

Kinderlam-Little-Dutch

Uiltjes zijn ook erg leuk en staan bekend als wijze dieren. Toch kennen we ook de term “uilskuiken”, waarmee een dom persoon aangeduid wordt.

Trend kinderlampen met Uiltjes

De uilentrend is begonnen voor de kleintjes, maar nu zijn de uilen ook in voor tieners en  volwassenen. In verschillende ontwerpen, maten, kleuren en productvormen zijn er accessoires te verkrijgen.

Cute-Owl-Cushion-Pillow-Girls-Baby-Room-DisplayEr zijn accessoires waar een uiltje op is geprint of een compleet uiltje van stof, hout etc. Ook qua prijs kun je gelukkig alle kanten op. Kleinlicht.nl heeft ook diverse lampen voor de babykamer met uilen afbeeldingen. Deze babykamerlampen zijn ook te gebruiken voor oudere kinderen en zelfs voor volwassenen.

Kinderlamp voor de babykamer met uiltjesafbeelding

Een uiltjes babykamer lamp past zowel in een babykamer met andere uiltjes accessoires, maar combineert ook heel leuk met andere accessoires, omdat het ruitmotief al snel ergens bij past. Bekijk hier de uiltjes babykamerlamp. En bekijk hier de gehele collectie babylampen van Kleinlicht.