Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Kroonluchter babykamer

Kroonluchter babykamer

Het valt niet te ontkennen dat kroonluchters door de jaren heen een lange weg afgelegd.Vroeger werden kroonluchters alleen gebruikt bij de adel en rijke burgerij. Na de ontwikkeling van de Vlaamse kroonluchter werd de kroonluchter ook toegankelijk voor minder draagkrachtige burgers. Deze luchters (ander woord voor kroonluchter) werden aanvankelijk alleen in huiskamers gebruikt om de salon of de eetkamer te verlichten en verfraaien. De huidige stijlen van kroonluchters maken deze kroonluchters niet alleen geschikt voor die gebieden van iemands huis waar veel vertoefd wordt, maar kunnen ook worden opgehangen in babykamers.Deze lampen geven de babykamer een speciaal tintje. Deze lampen worden dan ook regelmatig gekocht door a.s. ouders.

Is dat een kroonluchter?

Er zijn veel verschillende stijlen en ontwerpen, waarbij je je soms afvraagt; “ is dat een kroonluchter?” Ook de prijzen verschillen enorm. Voor ieder budget is er door ouders of stylisten wel een (mini)kroonluchter te vinden, die past in de stijl van de babykamer. Boven deze alinea vind je enkele afbeeldingen van kroonluchters die bij Kleinlicht.nl te koop zijn.

Veel kroonluchters voor de babykamer zijn gemaakt van kunststof en daardoor goed betaalbaar. Mensen die beschikken over een groter budget, kunnen kiezen voor een meer designachtige kroonluchter en aangepaste babykamer kroonluchters die zijn voorzien van zijde kroonluchter tinten, fijne kristallen of  satijnen strikken met een detaillering die is aangepast aan de sfeer van de kamer bijvoorbeeld of het thema.

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een kroonluchter voor een babykamer te vinden

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een kroonluchter voor een babykamer te vinden, zeker als je het traditionele beeld van een kroonluchter loslaat.
Ook kleinlicht heeft kroonluchters in het assortiment, die behoren tot de categorie niet-traditionele categorie. Mocht je echt een meer traditionele kroonluchter willen, dan kunnen wij jouw wensen inventariseren en voor jou op zoek gaan naar de kroonluchter die bij jou en het interieur van de babykamer past. Bekijk alle kroonluchters.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.