Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Een app die in één klik het effect van een nieuwe kleur op de baby- of kinderkamer visualiseert en daardoor helpt bij de kleurkeuze

Als je het moeilijk vindt om je voor te stellen hoe je babykamer of kinderkamer er uit komt te zien na het aanbrengen van de door jou uitgekozen kleur(en), dan kun je gebruikmaken van de handige gratis app van Flexa met de naam Flexa Visualizer.

flexa visualizer
Deze app biedt je de mogelijkheid om het effect van een nieuwe kleur die je wel mooi lijkt, direct (real time) te laten zien op het scherm van je smartphone of tablet. Deze slimme en vernieuwende app werkt op basis van Augmented Reality, een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd door een computer), waardoor je met één simpele handeling op het scherm alle Flexa verfkleuren kunt toepassen en zelf kunt zien.

Zo word je in staat gesteld om met allerlei kleuren te experimenteren, ook met meer gewaagde kleuren en kleuren combinaties. Daarna kun je vol vertrouwen de kleurkeuze maken die jij echt mooi vindt en die past bij het interieur van de betreffende ruimte. Of dat nu de babykamer, kinderkamer of woonkamer is. Dat geeft toch meer rust en minder kans dat je het schilderwerk nog een keer over moet doen omdat de kleuren tegenvallen.

Bekijk de app via Flexa.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *