Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Babykamer en kinderkamer trends 2014 (1)

Bij het inrichten van een babykamer of kinderkamer gaat het er met name om wat jij mooi vindt en als je kind(je) groot genoeg is, wat jullie samen mooi vinden. Natuurlijk is het daarbij leuk om ook te kijken wat er om je heen gebeurt en om je te laten inspireren door de trends van dit moment of door opkomende trends. Kleinlicht wil je graag op de hoogte brengen van een aantal trends van dit moment en trends voor 2014 voor de babykamer en kinderkamer. Dieren- en natuur themakamers worden steeds meer populair.

Schermafbeelding 2013-12-19 om 14.06.50
Men maakt daarbij  soms zelfs een boom van hout, van stickers, van verf, van gips of van andere materialen. Soms wordt de boekenkast of kledingkast met wat aanpassingen met triplex omgevormd tot een heuse boom. Een dierenkamer of natuurkamer is natuurlijk niet compleet zonder vogels (zoals uilen, roodborstjes , musjes etc.), insecten, vlinders, vossen en andere bosrijke beestjes. Deze trend zet zich helemaal door in 2014. Ook de uilen blijven nog helemaal in. Een babykamer of kinderkamer verfraaien met kunst aan de muur is ook een tendens die steeds meer in raakt.

Schermafbeelding 2013-12-19 om 12.21.54

Dit kan op verschillende manieren: door overdrukplaatjes, door een muurschildering die jezelf aanbrengt of laat aanbrengen door een professional of door het kopen van leuke schilderijen met daar op kindermotieven. Je kunt natuurlijk ook leuke lijstjes kopen en mooie prenten uit een boek, kalender of tijdschrift inlijsten. Denk bijvoorbeeld aan de prenten van Anton Pieck. 

kinderkamertrends
De gebruikelijke Disney karakters zoals Prinses,  Mickey Mouse, Winnie de Poeh, Cars blijven populair, ook in 2014.
Applicaties zijn en blijven ook in 2014 veelgevraagd. Je kunt applicaties op vele wijzen toepassen in de baby- of kinderkamer: op kussen, dekbedden, wandkleden, tassen etc. Ook zijn er baby- en kinderlampen met applicaties. Bij alle hier zojuist beschreven trends zijn baby- en kinderlampen te vinden die helemaal passen bij deze thema’s en trends. Klik hier om ons verrassend assortiment van babylampen en kinderlampen te bekijken.