Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Harten kinderlampen

Het hart kun je wel het universele symbool van de liefde noemen. Vele uitdrukkingen in onze taal maar ook in andere talen hebben te maken met het hart: “Je hebt mijn hart gestolen”, “mijn hartediefje” en “een gebroken hart”, zijn hier voorbeelden van.  Ook in de babykamer en kinderkamer met name die van meisjes vind je vaak hartjes. Als je bij de hartjes babykamer of hartjes kinderkamer ook harten babylampen of harten kinderlampen zoekt kun je die die bij Kleinlicht.nl vinden.

Harten kinderlampenharten kinderlampen

Hartjes in de kinderkamer

Nu even terug naar de inrichting van de babykamer of de meisjeskamer. Er is enorm veel te koop als je de babykamer of meisjeskamer wil verfraaien met harten accessoires. Enkele voorbeelden hiervan zijn: behang met hartjes, dekbedovertrekken met hartmotieven, rieten hartjes, uitgefreesde hartjes in het meubilair, schilderijtjes in de vorm van hartjes etc. Vaak in de kleuren wit, roze of rood.

Het leuke daarvan is dat je met een beetje handigheid ook nog eens veel accessoires zelf kunt maken. Even googlen en je hebt een groot aantal leuke zelfmaakideeën, ook als je niet zo handig bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.