Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

De trends voor babykamers 2011

Kleinlicht wil je informeren welke trends er in 2011 bestaan wat betreft de inrichting van babykamers. Qua kleuren zijn felle kleurtjes in de mode, maar ook grijs, van zacht grijs tot antraciet, wit, creme, natuurlijke aarde tinten en ook zwart, beige en het vertrouwde roze. Er is dus veel mogelijk, ook in combinatie.

Babykamer schoouthout

Trends babykamer

Qua inrichting is de trend, dat niet alles meer bij elkaar hoeft te passen. Was het tot nu toe dat je meubels die je uitzocht behoorden tot dezelfde serie, nu mag je ook afwisselen. Je koopt bijvoorbeeld een ledikantje uit de ene serie en je commode uit een andere serie. Het is even wennen, maar het kan. Het leuke hiervan is dat je ook oude meubeltjes uit de familietraditie kunt integreren in de babykamer, nadat je ze eventueel hebt opgeknapt. Afwisseling met kleuren is ook toegestaan, kies voor een donker houten commode en een licht gekleurd houten ledikantje.

Babykamer


Kinderkamer van sloophout

De materialen voor accessoires, die momenteel veel worden gebruikt  voor de babykamer zijn: hout, wol, katoen en badstof. Reclyclen is  in, dus zien we ook babykamertjes met (sloop)hout look.


Decoreren van de babykamer

Decoreren van de babykamer wordt nog steeds graag door de aanstaande ouders zelf gedaan. Dat hoort echt bij het toeleven naar dat heerlijke moment van ouders worden. De muren krijgen een kleurtje of een behangetje, voorzien van een print in de vorm van een sticker of behang van complete bomen of beesten.


Kinderlampen met natuur als thema

Qua accessoires is het aanbod eindeloos, van lampen aan het plafond, aan de wand(en) en nachtlampen, muziekdoosjes tot aan diverse schilderijtjes. Hierbij speelt het thema natuur nog steeds een belangrijke rol, denk aan bijvoorbeeld aan bloemmotieven, evenals dieren in de vorm van knuffels of prints.