Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

De kracht en sfeer van muurstickers

Je bent bezig met het (opnieuw) inrichten van de babykamer, de kinderkamer, de woonkamer of een andere ruimte in je huis. Je hebt de kleuren bepaald van de muren, het thema van de kinderkamer en je hebt een hoop ideeën omtrent de accessoires die je wilt. Toch je hebt het gevoel dat het toch nog anders kan, aparter, een finishing touch zoals ze dat noemen. Maar ja wat dan?

Muurstickers (Wandstickers) zouden dan wel eens de oplossing kunnen zijn. Niet een klein stickertje maar een sticker van groot formaat met prachtige afbeeldingen.
Zulke stickers zorgen dan voor dat extra accent, die touch die de kamer nog nodig heeft. En op een eenvoudige en snelle wijze aan te brengen.

Muursticker op Jumbo Safari

Kleinlicht heeft een uitgebreide collectie van sfeervolle, kleurrijke muurstickers, die geweldig te combineren zijn met andere accessoires zoals bijvoorbeeld de babylampen of kinderlampen uit ons assortiment.

Roze Vogel met Vogelkooitjes

We hebben wandstickers met afbeeldingen van o.a.: dieren, (zowel solo en meerdere bij elkaar), de diepzee, bloemen, circus, verkeer en auto’s, bomen, glow in the dark etc. Ook voor ruimten van volwassenen hebben we sfeervolle afbeeldingen.

Muursticker Glow in the Dark Lantaarn met Dieren

Muurstickers van Kleinlicht zijn makkelijke te bevestigen. Je kunt ze op de muur plakken maar bijvoorbeeld ook op een raam, een deur, een kast, een mdf- of plexiglas plaat, op een kamerscherm of tegen een dakwand op zolder.

Wat betreft de keuze van de sticker is het van belang om voor je deze bestelt vooraf te bepalen: 1. waar de sticker moet komen in de de betreffende ruimte 2. of de ondergrond geschikt is om de sticker op te plakken

De ondergronden moeten vanzelfsprekend vlak zijn, zodat je geen bobbels ziet en er mag ook geen vet en/of stof op de ondergrond zitten. Als je twijfelt koop dan ergens een klein
stickertje en probeer uit of die goed hecht op de ondergrond waar de grote sticker moet komen. Hecht de sticker goed dan kun je ervan uit gaan dat de grotere sticker ook zal hechten.

Muurstickers Aap met 3D Vlinderskinderlamp dag en nachtvlinder roze

Twijfel je of je de muursticker wel zelf mooi op de muur, het raam of dakwand kunt plakken, ook als je niet zo handig bent? Geen nood een duidelijke gebruiksaanwijzing zit bij het pakket ingesloten. Die zal je helpen om het werken binnen enkele minuten uit te voeren.

Tot slot nog een advies: er zijn muurverven op de markt die de wand makkelijk schoonhouden. Deze muurverven hebben een bepaald soort siliconen, die het onmogelijk maken om daar stickers op te plakken die goed blijven zitten. Hier hier geldt eigenlijk hetzelfde advies: probeer met een proefsticker of de (muur)verf op de wand geschikt is om een sticker of stickers op te plakken, alvorens je de bestelling plaatst.

Muursticker UilendroomKinderlamp Uiltje Anders Blauw