Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

De crisis voorbij: tijd om de kinderkamer op te knappen!

Veel mensen hebben hun plannen gemaakt of zijn hier mee bezig: ze willen de kinderkamer(s) veranderen. We merken dit aan de drukte in onze webwinkels en de vele bestellingen die er worden gedaan. Zijn het enkel de kriebels van het voorjaar die dit teweegbrengt of zijn hier ook andere redenen voor te vinden?

sfeerfoto-bij-blogbericht-is-de-crisis-voorbij-kinderkamer-opknappen

Meer gezelligheid in de baby- en kinderkamer

We denken dat veel mensen nu eindelijk de crisis achter zich willen laten en het weer leuk vinden om zaken in huis aan te pakken. Het huis mag wel weer eens nieuwe sfeer uitstralen. We willen de sombere jaren van ons afschudden en dit doen we door leuke gezellige accessoires aan te schaffen die voor meer gezelligheid en meer sfeer in huis moeten zorgen. Uiteindelijk is het huis voor de meesten van ons de plek to be. De plek waar we de meeste tijd doorbrengen waar we ons echt helemaal thuis kunnen voelen.

muusticker home sweet home

Ook horen we van onze klanten dat vele hiervan met een verhuizing bezig zijn of aan het verbouwen. Men wil dan graag de baby– of kinderkamer in het nieuwe of bestaande huis zo mooi mogelijk inrichten of net iets anders inrichten dan voor heen.

Deze informatie van onze klanten komt overeen met de informatie die banken, de NVM, brancheorganisaties en instanties als het CBS ons geven: door de aantrekkende woningmarkt komen er ook andere bewegingen op gang: de bouw die aantrekt, de woninginrichters die het drukker hebben, de accessoires (web)winkels waar de verkopen stijgen etc.

Creëer met kleine investeringen een nieuwe sfeer

Het leuke is dat het assortiment van Kleinlicht.nl onze klanten de mogelijkheid biedt om met relatief kleine investeringen al snel een erg leuk resultaat te bereiken om de sfeer op de een kinderkamer te verhogen.

We weten allemaal wat licht kan doen met ons: licht brengt ons altijd in een bepaalde stemming. De lampen van ons staan dan ook garant om een sfeer te creëren die je wenst. De aanschaf van een nieuwe lamp heeft dan ook al snel het effect van een compleet veranderde kamer, terwijl alleen de lamp is veranderd.

Wil je nog iets meer doen aan de kinderkamer dan zijn muurstickers, ook wel wandstickers een goedkope en erg leuke investering. Met onze muurstickers kun je heel snel een heel andere sfeer realiseren in de babykamer of de kinderkamer. Moeilijk om aan te brengen zo’n grote sticker? Niet met onze duidelijke gebruiksaanwijzing.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kinderlamp, babylamp of muursticker? Mail ons gerust voor een advies.