Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

De Brocante van Lille, uniek in zijn soort op 6 en 7 september 2014

Deze braderie ofwel de beroemde antiekmarkt in Lille is één van de grootste in Europa! Deze rommelmarkt is een jaarlijks terugkerend feest in het eerste weekend van september in Lille (Rijssel).

Verspreid over de stad zijn kraampjes met antiek, meubels, serviesgoed, kleding, boeken, curiosa en hebbedingen te vinden. Liefhebbers van brocante voor de baby- en kinderkamers kunnen hier hun hart ophalen. In zijn totaliteit bestaat de markt uit meer dan 100 kilometer kramen (duizenden exploitanten), optredens en een kermis met 200 attracties.

Lekkernijen uit de streek en straatoptredens zorgen voor een unieke, gezellige feestelijke sfeer. Jaarlijks trekt deze gigantische braderie bijna 2 miljoen bezoekers!

Vanuit Nederland worden door diverse reisorganisaties dagtochten georganiseerd naar dit evenement.

Deze antiekmarkt start op zaterdag 6 september om  14.00 uur en gaat continue door tot 23.00 uur op zondag 7 september en vindt plaats in de hele binnenstad van Lille.

Hoogtepunt voor de restaurants is de wedstrijd wie de hoogste stapel mosselschelpen kan maken. Aan mosselen met friet is dus geen gebrek tijdens dit bijzondere evenement.

Voor meer informatie. 

brocante lille 2
brocante lille