Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Bloemmotieven in de kinderkamer

Informatie die je helpt om de baby- en kinderkamer in te richten (3)

Kleinlicht.nl wil je graag helpen bij inrichten van een baby- of kinderkamer en zal een aantal artikelen plaatsen, die je vertellen welk effect bepaalde keuzes hebben op de sfeer van de baby- of kinderkamer. Zo zullen we behandelen: de invloed van bloemen, fotobehang en themaprints. Blokken en strepen hebben we al behandeld. Dit artikel gaat over bloemen.

Bloemmotieven op de kinderkamer

 

Bloemmotieven zijn eigenlijk altijd in geweest. Niet alleen Laura Ashley is hier met bij haar bijzondere bloemmotieven wereldberoemd geworden. Om een landelijke sfeer te bereiken of een romantische ambiance zijn bloemen natuurlijk uitermate geschikt op de kinderkamer.
Maar ook meer abstracte motieven kunnen de kamer sfeervol maken. Er is veel te koop. Niet alleen traditionele prints. Wat denk je van geabstraheerde tulpen of grote bloemenprints of gepixelde rozen in harde kleuren. Kun je al een voorstelling maken? Of heb je liever heel fijne theeroosjes met daarin een reliëf of zwart wit.

bloemenkamer

Zoals je hier al leest is er een enorme keus en zijn de verschillen erg groot. Voel je minder voor een lieve en romantische stijl? Geen probleem want er zijn ook bloemenprints voor een stoere of hippe kamer.
Als je geen keus kan maken of als je alles nog te gewoon vindt, kun je ook een combinatie maken van verschillende soorten behang. Met wat zoekwerk vind je ongetwijfeld een passende combinatie van verschillende bloemen en kleuren voor de kinderkamer.

Bloemenkamer-2
Tip, knip enkele bloemen uit de behangrol die je over hebt en plak die op een stuk tempex, dat je op een kast plaats of een deur. Welke kinderlampen en babykamer lampen passen nu bij zo’n baby- of kinderkamer met bloemmotieven.

Nou dat zijn er nogal wat. Kleinlicht.nl heeft namelijk veel babykamerlampen en kinderkamer lampen met mooie bloemmotieven, zowel modern qua uitstraling zoals bloemenpracht wit of rose. Of wat denk je van de romantische lampen zoals hanglamp Laura van Little Dutch of hanglamp bloemenregen. Vanzelfsprekendheid passen ook de vele vlinderlampen van Kleinlicht bij bloemmotieven.