Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Beren kinderlampen

Nog steeds worden vele babykamers en kinderkamers ingericht in een beren thema of met enkele accessoires van beren. Wie kent niet de grote teddybeer op een babykamer of de lieve kleine beren op een stoel of op een plateau bij de commode. Kleinlicht heeft ook mooie en leuke beren kinderlampen in het assortiment om het berenthema gestalte te geven.

De beer heeft  een bijzondere aantrekkingskracht op zowel kinderen als volwassenen. Deze aantrekkingskracht maakt dat beren voor komen in vele kinderboeken, in films, als knuffeldieren; bijv. de teddybeer, als borduurpatronen, op posters, als boekensteun, als prints op vele producten, in kinderliedjes (ik zag 2 beren….etc.)  en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. De beer wordt daarbij meestal getypeerd als een goedaardige persoonlijkheid, waarbij ook slimheid en ondeugendheid hoort, met een tikkeltje luiheid. Dit verklaart ook zijn populariteit bij kinderen.

Velen kennen de belevenissen van Yogi de Beer in het Yellowstonepark. En wie is niet opgegroeid met beertje Winnie de Pooh, de Disney creatie, die nog steeds wereldwijd  een grote aantrekkingskracht heeft op kinderen en hun vaders en moeders.
Bekijk de collectie beren kinderkamerlampen.