Bestel nu en betaal achteraf

Snelle levering via PostNL

14 dagen bedenktijd

Baby- en Kinderkamer trends najaar 2015 – 2016 (3)

Kleinlicht.nl wil je weer graag informeren welke baby- en kinderkamer trends je in het najaar van 2015 en in 2016 zult tegenkomen. We hebben daarvoor onderzoek gedaan in binnen- en buitenland door o.a. het lezen van vakbladen en persberichten, het volgen van blogs en nieuwsbrieven en het bezoeken van beurzen en websites. Het volgen van signalen uit de markt via betrouwbare bronnen, waaronder onze toeleveranciers en grote en kleine retail organisaties waarmee we contacten onderhouden levert ons ook veel informatie over de baby- en kinderkamer trends voor de komende tijd.

We zullen in een aantal blogberichten die we de komende weken publiceren de belangrijkste trends voor het najaar van 2015 en voor 2016 op een rijtje zetten.

Trend 3: Het Dierenrijk Thema 

Dierenrijk 2Dierenrijk

Het thema van dit moment voor de babykamer of kinderkamer is het dierenrijk. Dieren zijn natuurlijk altijd al favoriet geweest bij de inrichting van deze kamers, maar op dit moment is het dieren thema en bijbehorende accessoires helemaal hot.

Uilen, vlinders, vogels, vosjes, dieren uit de jungle(leeuwen, olifanten, zebra’s etc.), bosdieren, hertjes, zeedieren, maar ook dinosaurussen en  insecten zoals lieveheersbeestjes, je ziet steeds meer van deze afbeeldingen terug op gordijnen, behang, dekbedovertrekken, lampen en andere accessoires. Met meestal een iets vriendelijker uitgevoerde afbeelding van het dier dan in werkelijkheid en uitgevoerd in de mooiste kleuren. Aangevuld met pluche knuffeldieren wordt de baby- of kinderkamer een echt paleisje.

Poster PandabeerDag en Nachtvlinder Roze sfeerKinderlamp Uiltje Anders Paars sfeer

Kleinlicht.nl heeft een groot assortiment verlichting met dierenprints. Naast deze lampen met prints van dieren hebben we ook veel lampen in de vorm van een dier. Om de kamer nog meer aan te kleden hebben we ook muurstickers met dieren taferelen of met een enkel dier.

Muursticker Op Kamer Safari 2

Trend 4: De Kleur Roze Is Weer In

Ja, roze is weer helemaal de trend momenteel voor de meisjeskamers. Alleen roze vraag je je mogelijk af? Nee, roze in combinatie met hemelsblauw en pittig geel. Aan bijpassende accessoires geen gebrek. Zoete behang ontwerpen met bloemrijke afbeeldingen en kleurrijke dekbedovertrekken, kussentjes, kleedjes en natuurlijk bijpassende verlichting. Wat denk je van pip behang met een bijpassende vlinderspektakel roze of de roze vlinderliefde lamp met leuke vlinder accessoires en een vlinder muursticker?Kinderlamp Dag en Nachtvlinder Groen sfeer

VlinderliefdeKinderlamp Pip Chinese Roze Mint 3