Mr. Maria Smiley XL lamp

165,00

De nieuwe Smiley XL lamp is zonder twijfel de gelukkigste lamp ooit en een pronkstuk op iedere kamer. Jong of oud; mensen van alle leeftijden zullen genieten van dit lachende gezicht.

De bekende Smiley werd bedacht door Franklin Loufrani in 1971 en gebruikt als icoontje om goed nieuws te markeren. Zo wilde hij mensen gelukkiger maken. Hij begon daarna producten te creëren met dit logo als beeldmerk. In korte tijd werd deze Smiley het meest bekende icoon ter wereld en nog nu steeds.

Smiley is overal: je kunt hem zien op koffie mokken, t-shirts, bumper stickers en velen gebruiken Smiley elke dag als een emoticon tijdens sms-en en e-mailen. Smiley duikt op in ons dagelijks leven en is sinds decennia een deel van onze cultuur. In een exclusieve samenwerking tussen Mr. Maria en het Smiley bedrijf heeft Mr. Maria een exclusieve nog nooit geziene lamp gecreëerd van de legendarische Smiley. De Smiley XL lamp heeft een heldere traploos dimbare LED-lamp die de Smiley lamp een mooie warme gloed en licht geeft op elke kamer. Smiley bestaat om mensen er aan te herinneren hoe krachtig een glimlach is en hoeveel een simpele glimlach kan veranderen in je leven en het leven van anderen om je heen.

Uitverkocht

Productspecificaties

Mr. Maria Smiley XL lamp

Doorsnee: 43,5 cm
Kleur: Geel
Pendel: Inclusief
Type lamp: Led
Gewicht: 3 kilo
Dimmer: Traploos
Leverancier: Anel Nederland

Smiley-kinderlamp5 Smiley-kinderlamp6

Smiley-kinderlamp2 Smiley-kinderlamp3 Smiley-kinderlamp4

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mr. Maria Smiley XL lamp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.